HOBİ BAHÇEM (UYGULAMA BAHÇESİ) İSİMLİ eTwinning PROJEMİZ BAŞLIYOR

02.04.2023 64

Okulumuz İHL Meslek dersi öğretmeni Hatice Çakır ve Sosyal bilgiler öğretmenimiz Nagihan Kıbıcı’nın   yürüttüğü Azerbaycan ortaklı   eTwinning projemiz  çalışmalarına başladı.
Projemizde Türkiye'nin verimli toprakları ve iklim koşullarıyla avantajlı olduğunun farkındalığıyla okulumuzun bahçesinin bir bölümünü uygulama alanı olarak seçtik. Kısa ve uzun vadede toprağı en verimli hale getirmeyi amaçlıyoruz. Öğrencilerimizin, projede  sorumluluk almaları, bireysel, küçük gruplar ya da takım halindeki çalışmalarda sorgulayan ,analiz eden, karar verme becerilerini geliştirmeleri ve proje takviminde yer alan etkinlik , ürünleri sunmaları hedeflenmektedir. Görevli öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileriz.